Accident în Săvinești: un autoturism a lovit un stâlp de electricitate (FOTO)

În această dimineață, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Săvinești, unde un autoturism a lovit un stâlp de electricitate. Șoferul, un bărbat de 52 de ani, a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital.

„La ora 08:10, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Săvinești la un accident rutier. Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de electricitate.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov.” – a transmis ISU Neamț

Șoferul, un bărbat de 52 de ani, s-a autoevacuat înainte de sosirea echipajelor de intervenție, dar a fost preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

La locul evenimentului a fost solicitat și un echipaj de la Delgaz Grid pentru remedierea defecțiunilor cauzate de accidentul rutier.” – a mai precizat ISU Neamț

ACTUALIZARE:

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Roznov, conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Săvinești, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, care pentru a evita impactul, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului, din Piatra-Neamț, care a fost transportat la o unitate medicală.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE