Trei tineri răniți în două accidente rutiere în Neamț

Două accidente rutiere în Roman și Cordun, petrecute pe 15 septembrie, au rezultat în rănirea a trei tineri, un minor de 17 ani și două tinere de 16 și 18 ani. Toți cei implicați au fost transportați la unități medicale, iar anchetele sunt în desfășurare.

Primul accident a avut loc în jurul orei 00:20, pe bulevardul Roman Mușat din municipiul Roman. Un bărbat de cetățenie ucraineană, în vârstă de 75 de ani, aflat la volanul unui autocar, a surprins și accidentat un minor de 17 ani care traversa regulamentar pe marcajul pietonal. Minorul, din municipiul Roman, a fost transportat la o unitate medicală pentru tratament. Conducătorul autocarului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Al doilea accident s-a produs în jurul orei 16:00, pe DJ 207B, în localitatea Cordun. Un bărbat de 47 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a încercat să depășească o altă mașină care schimba direcția de mers spre stânga, moment în care a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului, două tinere, una de 16 ani din Cordun și alta de 18 ani din Săbăoani, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au fost rănite și transportate la spital. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii investighează și acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE