Minor accidentat pe trecerea pentru pietoni de un autocar

Un tânăr de 17 ani din Roman a fost lovit pe trecerea de pietoni de un autocar condus de un ucrainean în vârstă de 75 de ani. Accidentul s-a azi-noapte, iar minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Roman Mușat din municipiul Roman.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, de cetățenie ucraineană, conducea un autocar pe bulevardul Roman Mușat din municipiul Roman, ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 17 ani, care s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal.” – a transmis Poliția Neamț

Minorul a fost transportat de urgență la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Șoferul autocarului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate circumstanțele acestui incident.

PUBLICITATE