Circulația pe strada Alexandru cel Bun, inversată: Sens unic pe tronsonul Mihail Sadoveanu – Poștei

Începând de sâmbătă, 7 septembrie, sensul de circulație pe strada Alexandru cel Bun din Piatra-Neamț a fost inversat, între intersecțiile cu străzile Mihail Sadoveanu și Poștei.

Mai jos, comunicatul Primăriei Piatra-Neamț:

Începând de astăzi (sâmbătă, 7 septembrie) s-a inversat sensul de circulație pe strada Alexandru cel Bun, respectiv pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Mihail Sadoveanu și intersecția cu strada Poștei. Echipele societății Publiserv au intervenit pe această arteră cu premarcaj/marcaj rutier, înlocuire indicatoare, delimitarea locurilor de parcare, în continuarea lucrărilor de reconfigurare rutieră executate la începutul săptămânii pe străzile Calistrat Hogaș și Poștei.

Toate aceste modificări sunt prevăzute în planul avizat de Poliția Rutieră și de Comisia pentru analiza și asigurarea fluidizării circulației rutiere în municipiul Piatra-Neamț. Conform documentului, circulația pe strada Alexandru cel Bun se va desfășura după regula „sens unic”, dinspre strada Mihail Sadoveanu spre sediul Poștei. Operațiunile s-au efectuat în orele de noapte, pentru a nu afecta traficul rutier intens din timpul zilei.

La finalul tuturor lucrărilor din planul de sistematizare rutieră, va fi schimbată direcția de circulație, cu sens unic pe străzile Calistrat Hogaș – Alexandru Lăpușneanu – Prof. Ion Negre – Bradului – Plugarului – Liliacului – Oituz – Alexandru cel Bun – Poștei – Calistrat Hogaș. 

PUBLICITATE