Conflict violent într-o comună din Neamț: Tânăr înjunghiat pe un drum public

Un incident violent a avut loc într-o comună din Neamț, unde un tânăr de 27 de ani a fost înjunghiat în timpul unei dispute pe un drum public. Poliția a reținut doi suspecți, care vor fi prezentați Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 01 septembrie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, un tânăr de 27 de ani, din Bozieni a fost agresat pe un drumul public.

În urma deplasării la fața locului și din cercetările efectuate s-a constatat faptul că, în jurul orei 07:00, în timp ce tânărul de 27 de ani se deplasa cu un atelaj hipo, pe strada Principală, din localitatea Bozieni, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, ar fi fost lovit cu un cuțit, de către un tânăr de 22 de ani, din județul Iași, în zona mâinii stângi.

În urma loviturii inițiale, persoana vătămată ar fi încercat să fugă, tânărul de 22 de ani  încercând să continue acțiunea violentă, fiind oprit de sora persoanei vătămate.” – a transmis Poliția Neamț

În timpul conflictului, a intervenit și tatăl agresorului, în vârstă de 28 de ani, care a încercat să aplaneze situația, dar a fost și el atacat, fiind lovit cu un obiect contondent de lemn de către fiul său.

„Persoanelor vătămate le-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 26 din 2024, acestea nedorind emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

La data de 2 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, față de cei doi tineri de 22, respectiv 28 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a măsurii preventive pentru 30 de zile.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE