(VIDEO) 3 copii și 4 adulți răniți în accidentul de la Izvoare (D-va Roșie)

Trei copii și 4 adulți au ajuns la spital după ce o tânără de 21 de ani a provocat un accident cu 3 mașini implicate în satul Izvoare din comuna Dumbrava Roșie.

Incidentul a avut loc azi-noapte în jurul orei 00:20. Potrivit ISU Neamț, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau opt persoane.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț, IPJ și SAJ.

Trei copii și patru adulți au primit îngrijiri medicale de la echipajele SAJ și SMURD, ulterior fiind transportate la UPU Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Poliția a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

„În noaptea de 1 septembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ157, în localitatea Izvoare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce o tânără, în vârstă de 21 de ani, din Neamț, conducea un autoturism, din direcția Piatra-Neamț spre Dochia, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l într-un al treilea autoturism, ce se deplasa în aceeași direcție.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului, potrivit polițiștilor, șapte persoane au fost rănite, inclusiv conducătoarea auto și pasagerii din primele două autoturisme, cu vârste cuprinse între 3 luni și 48 de ani.

PUBLICITATE