Accidentul între 2 TIR-uri din Neamț, provocat de explozia unei anvelope (FOTO)

Un accident rutier a avut loc ieri seară pe DN2-E85, în afara localității Nisiporești. Un bărbat de 48 de ani, din Bihor, a pierdut controlul autoutilitarei pe care o conducea, din cauza unei explozii la o roată, intrând în coliziune cu un ansamblu auto staționat. În urma impactului, conducătorul auto și o pasageră au fost răniți.

„La data de 31 august a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN2-E85, în afara localității Nisiporești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Bihor, conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, din direcția Hanul Ancuței spre Roman, urmare a unei defecțiuni tehnice, respectiv o explozie la o roată, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu auto ce era staționat în afară părții carosabile.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului, șoferul și o pasageră de 42 de ani au suferit răni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE