Mașină cu lemne, confiscată de polițiștii din Neamț după un accident rutier

Un transport ilegal de lemn, de 46,28 metri cubi, a fost descoperit de polițiștii din Neamț. Șoferul vehiculului a fost implicat într-un incident rutier, iar în urma verificărilor, s-a constatat că documentele de transport nu erau înregistrate corespunzător.

„La data de 28 august a.c., în jurul orelor 18:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au identificat un ansamblu auto, format din cap tractor și remorcă, ce era încărcată cu material lemnos și prezenta o avarie la unele din roțile remorcii.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, ansamblul auto condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din județul Neamț ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii au verificat documentele de însoțire a materialului lemnos, acestea nefiind înregistrate în aplicația specifică, conform legii.” – a transmis Poliția Neamț

Transportul de lemn, care însuma 46,28 metri cubi, a fost confiscat, iar ansamblul auto a fost indisponibilizat pentru inventarierea materialului lemnos.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport a materialelor lemnoase în volum de peste 10 metri cubi neînsoțite de documente specifice de transport.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE