Patru șoferi din Neamț, prinși băuți la volan

În ultimele 48 de ore, polițiștii din județul Neamț au depistat patru șoferi care conduceau sub influența alcoolului, cu valori ale alcoolemiei cuprinse între 0,42 și 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acțiunile de control s-au desfășurat în localitățile Dochia, Roman, Târgu-Neamț și Piatra-Neamț.

În perioada 23-24 august a.c., polițiștii din județul Neamț au desfășurat mai multe acțiuni de control rutier, în urma cărora au depistat patru șoferi care conduceau sub influența alcoolului.

Primul caz a fost înregistrat pe data de 23 august, în jurul orelor 06:50, pe strada Bogdan Dragoș din municipiul Roman, unde un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost surprins conducând cu o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orelor 11:50, pe strada Văcărescu Ioan din localitatea Vânători-Neamț, un bărbat de 40 de ani a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoarea cea mai mare înregistrată în aceste controale.

Pe data de 24 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au continuat acțiunile de supraveghere și control al traficului rutier. În jurul orei 03:30, pe strada Bistriței din Piatra-Neamț, un bărbat de 33 de ani a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot pe 24 august, în jurul orelor 07:50, pe strada Preot Mihăilescu din localitatea Dochia, polițiștii au depistat un bărbat de 46 de ani conducând cu o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale care se impun.

PUBLICITATE