Șofer din Piatra-Neamț, prins conducând cu documente false

Un bărbat din Piatra-Neamț, în vârstă de 32 de ani, a fost prins de polițiștii din Roznov conducând un autoturism cu documente falsificate. Polițiștii continuă cercetările pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

„La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, în orașul Roznov, au oprit pentru control un autoturism.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autoturismul este condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Piatra-Neamț.” – a transmis Poliția Neamț

Bărbatul a prezentat polițiștilor un certificat de înmatriculare care nu prezenta caracteristicile și elementele de siguranță specifice.

Verificările ulterioare au relevat că valabilitatea inspecției tehnice periodice a fost înscrisă în fals.

În consecință, polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale prin contrafacerea scrierii, contrafacerea subscrierii, alterare si uzul de fals prin folosirea unui înscris oficial, înscris sub semnătură privată.

PUBLICITATE