Primăria Piatra-Neamț: Începe ultima etapă de cosire a spațiilor verzi

Primăria Piatra-Neamț anunță începerea ultimei etape a lucrărilor de cosire din acest an, care vor debuta în cartierul Precista pe 26 august. Lucrările vor continua până în luna octombrie și vor acoperi mai multe cartiere, inclusiv Mărăței, Dărmănești, Speranța și Văleni.

Comunicatul Primăriei Piatra-Neamț:

Primăria Piatra-Neamț, prin serviciul Întreținere Spații Verzi din cadrul CMI Urban, pregătește ultima etapă, din acest an, a lucrărilor de cosire din perimetrul asociațiilor de proprietari și din spațiile publice.

Echipele specializate intervin astăzi în două zone (ieșirile din oraș – strada 1 Decembrie 1918 și Bd. General N. Dăscălescu) iar de luni, 26 august, etapa a patra a lucrărilor va începe în cartierul Precista.

Până în luna octombrie va trebui realizată cosirea în zonele Centru, cartierele Mărăței, Dărmănești, Speranța și Văleni. 

În perioada următoare se vor mai executa lucrări de tundere a gardului viu și a arbuștilor ornamentali din perimetrul asociațiilor de proprietari, precum și din zonele cu parcuri și aliniamente stradale.

De asemenea, echipe de specialiști vor aplica tratamente fitosanitare și foliare pentru combaterea dăunătorilor. Alte activități programate sunt continuarea lucrărilor de igienizare a arborilor și curățarea pavelelor de vegetație, acolo unde au apărut astfel de situații.

PUBLICITATE