Anexă gospodărească mistuită de flăcări într-o comună din Neamț (FOTO)

Pompierii au stins ieri un incendiu care a distrus o magazie de depozitare și utilaje agricole în comuna Brusturi. Focul a fost cauzat de un foc deschis în spațiu deschis, dar nu s-au înregistrat victime.

„La ora 12:43, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Brusturi pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Brusturi și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț.

Incendiul s-a manifestat generalizat la nivelul unei anexe gospodărești (magazie de depozitare) construită din lemn. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars anexa gospodărească cu o suprafață de aproximativ 150 mp, utilaje agricole, 3 mc lemne de foc și diverse materiale de uz gospodăresc.” – a transmis ISU Neamț

Cauza probabilă a incendiului a fost un foc deschis lăsat nesupravegheat. Din fericire, nu au fost raportate victime.

„La intervenție a participat și un coleg din cadrul ISU Botoșani, maistru militar Horea Eduard Narcis care se afla în concediu în județul Neamț.” – a mai precizat ISU Neamț

PUBLICITATE