Poliția Neamț deschide dosar penal pentru incendiul la un bloc din Piatra-Neamț

ACTUALIZARE: Doi bărbați reținuți în urma incendiului de pe strada Plevnei din Piatra-Neamț

Poliția Neamț a deschis un dosar penal după incendiul izbucnit astăzi la un bloc de pe strada Plevnei din Piatra-Neamț. Trei persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar cercetările continuă pentru a stabili cauza incidentului.

„La data de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, la acoperișul unui bloc, pe strada Plevnei, s-a produs un incendiu.

Doi bărbați, în vârstă de 67 și 74 de ani și o femeie în vârstă de 62 de ani au primit îngrijiri medicale, fără a fi transportați la o unitate medicală.” – a transmis Poliția Neamț

Cu toate acestea, natura gravă a incidentului a dus la inițierea unei anchete pentru distrugere, poliția urmând să stabilească circumstanțele exacte ale declanșării incendiului.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului, sub supravegherea unității de parchet competente.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

Incendiu puternic la un bloc din Piatra-Neamț (VIDEO)

PUBLICITATE