Tânără de 18 ani din Neamț, agresată și înjunghiată de soțul său. A refuzat să facă plângere

O tânără de 18 ani din Neamț a fost transportată la spital după ce a fost înjunghiată de soțul ei în vârstă de 26 de ani. Deși a refuzat să depună plângere și să solicite un ordin de protecție, bărbatul a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, în vârstă de 18 ani, a fost agresată de soțul ei, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Vânători-Neamț.

Tânăra a fost transportată la spital, aceasta prezentând plăgi înjunghiate la nivelul spatelui, fiind externată în cursul aceleiași zile.” – a transmis Poliția Neamț

După evaluarea situației, polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului, dar tânăra s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu și a refuzat să depună plângere împotriva soțului ei.

Cu toate acestea, bărbatul a fost reținut de polițiști sub acuzația de violență în familie.

„La data de 18 august a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 193, alineatul 1 și 2, indice 1, litera d, raportat la articolul 199 alineatul 1, din Codul Penal.

Acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE