Coliziune între trei autoturisme în comuna Pângărați. O persoană a fost rănită

Un accident rutier a avut loc pe DN 15, în afara localității Stejaru, comuna Pângărați, unde un șofer de 53 de ani a fost rănit în urma unei coliziuni între trei autoturisme.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15, în afara localității Stejaru.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Neamț, conducea un autoturism pe drumul comunal Oanțu, ajuns la intersecția cu DN 15, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l într-un alt autoturism condus de un bărbat de 33 de ani.” – a transmis Poliția Neamț

Accidentul a dus la rănirea șoferului de 53 de ani. Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat că nu consumaseră alcool.

Poliția a deschis o anchetă și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE