Trei tineri răniți azi-noapte într-un accident în Neamț

Trei tineri au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc în Timișești, pe DN 15B, în noaptea de 14 august. Un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani a fost acroșat de un alt vehicul aflat în depășire, provocând rănirea șoferului de 19 ani și a doi pasageri.

„În noaptea de 14 august a.c., în jurul orelor 23:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15B, în localitatea Timișești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Neamț, conducea un autoturism, din direcția Târgu-Neamț spre Timișești, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare, fiind acroșat de un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, ce s-ar fi aflat angajat în depășirea regulamentară a acestuia.” – a transmis Poliția Neamț

Impactul a fost suficient de puternic pentru a provoca rănirea conducătorului auto în vârstă de 19 ani, precum și a doi pasageri, de 18 și 20 de ani, aflați în același autoturism. Toate cele trei victime au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Polițiștii au testat alcoolscopic ambii șoferi implicați în accident, iar rezultatele au fost negative.

În continuare, polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului și pentru a determina vinovăția în acest caz de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE