Șofer rănit într-un accident la Dumbrava Roșie. Nu a acordat prioritate unei șoferițe

Un bărbat de 56 de ani a fost rănit într-un accident rutier produs pe strada Dudului din Dumbrava Roșie, Neamț, după ce nu a acordat prioritate unei autoutilitare conduse de o femeie de 36 de ani.

„La data de 14 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Dudului, din localitatea Dumbrava Roșie.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, în varstă de 56 de ani, conducea un autoturism pe strada Dudului, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă de o femeie în vârsta de 36 de ani, ambii din județul Neamț.” – a transmis Poliția Neamț

Impactul dintre cele două vehicule a dus la rănirea bărbatului de 56 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au indicat că niciunul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul, acesta fiind încadrat ca vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE