Bărbat reținut pentru braconaj în Neamț. Prins cu pușcă și căprior în mașină

Un bărbat de 38 de ani din Agapia, județul Neamț, a fost reținut de polițiști după ce a fost surprins cu o pușcă și un căprior rănit în autoturismul său. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

„La data de 12 august a.c., în jurul orelor 22:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani, în timp ce se aflau exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Agapia, județul Neamț, au oprit pentru control un autoturismul condus de un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate.” – a transmis Poliția Neamț

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit în interiorul autoturismului o pușcă echipată cu lunetă și curea, precum și un exemplar din specia căprior, care prezenta mai multe plăgi.

Imediat au fost sesizați polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, care au preluat cazul.

„În baza materialului probator administrat, față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE