O femeie din Neamț a blocat un drum public cu un gard electric

O femeie de 66 de ani din comuna Dumbrava Roșie a blocat un drum public cu un gard electric, îngrădind o suprafață mai mare de teren. Poliția a intervenit, deschizând un dosar penal pentru împiedicarea circulației.

„La data de 13 august a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un drum public din Dumbrava Roșie este blocat de un gard electric.

Cu ocazia deplasării la fața locului s-a stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, respectiv un drum public este blocat prin această instalație, de natură a pune în pericol siguranța circulației.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii au stabilit că o femeie în vârstă de 66 de ani a instalat acest gard electric cu scopul de a îngrădi o suprafață mai mare de teren.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, urmând a se continua cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.” – au mai precizat reprezentanții Poliției

PUBLICITATE