Piatra-Neamț – L-au furat în timp ce dormea. Hoții, prinși în flagrant de polițiști

Doi hoți care încercau să fure un televizor și mai multe sticle cu băuturi alcoolice dintr-un apartament situat la parterul unui bloc din Piatra-Neamț au fost prinși în flagrant de polițiști. Bunurile au fost recuperate și returnate proprietarului care, la acea oră, dormea.

Pe 8 august, în jurul orei 23:00, polițiștii din Piatra-Neamţ au fost sesizati prin apel la „112”, de către un cetățean de bună credință, cu privire la faptul că în zona unui imobil, din municipiul Piatra-Neamț, se află două persoane care escaladează peretele balconului (la parterul unui bloc).

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine publică cu autospeciala din dotare, care a observat două persoane ce încercau să fugă printre blocuri, cărând un televizor și mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestora, reușind în scurt timp prinderea persoanelor și încătușarea lor, fiind astfel constatată în flagrant comiterea infracțiunii de furt calificat.

„Bunurile au fost recuperate în totalitate și au fost predate de îndată părții vătămate, care la acea oră dormea și s-a arătat foarte surprins de intervenția polițiștilor la ușă.” – a declarat șeful Poliției Neamț

Prolițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

PUBLICITATE