Prinși fără permis la volan pe drumurile din Neamț: o femeie și un tânăr

O femeie din Alexandru cel Bun și un tânăr din Pâncești au fost depistați de polițiști conducând fără permis. În ambele cazuri, polițiștii au deschis dosare penale pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis.

Ieri, 11 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier în localitatea Alexandru cel Bun, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că femeia avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În acest context, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, aflați în activități similare în localitatea Pâncești, au oprit un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani.

În urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Și în acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


„În perioada 10-11 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au intervenit la peste 110  solicitări ale cetățenilor, au fost constatate peste 450 de fapte contravenționale, iar 58 de permise de conducere au fost reținute, dintre care 37 pentru depășirea regimului legal de  viteză.

Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE