Biciclist lovit de mașină în Neamț. Ambii au părăsit locul accidentului

Un bărbat de 62 de ani, pe bicicletă, a fost rănit după ce a fost lovit de un autoturism condus de un șofer de 49 de ani, care nu a respectat semnul STOP. Cei doi au plecat de la locul accidentului, însă biciclistul a ajuns ulterior la spital din cauza durerilor.

„La data de 11 august a.c., în jurul orei 09:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Păstrăveni.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Păstrăveni, conducea un autoturism, din direcția DJ 155I către strada Muncii, nu ar fi respectat semnificația indicatorului STOP, acroșând un biciclist în vârstă de 62 de ani, din aceeași localitate ce se deplasa pe drum cu prioritate.” – a transmis Poliția Neamț

După accident, cei doi au avut o scurtă discuție și, în loc să aștepte polițiștii, au părăsit locul accidentului în direcții diferite. Mai târziu, biciclistul a acuzat dureri și a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

„Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.” – au mai precizat reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE