Beat și fără permis, a intrat cu mașina în gard. Polițiștii l-au reținut după o urmărire în trafic

Un bărbat de 34 de ani din Petricani a fost reținut de polițiști pe 6 august, după ce a refuzat să oprească mașina la semnalul autorităților, continuându-și drumul până a intrat într-un gard. Testat alcoolscopic, acesta avea o alcoolemie de 0,81 mg/l și dreptul de a conduce suspendat.

„La data de 06 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 155B, în localitatea Petricani, au efectuat semnal de oprire a unui autoturism.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, acesta continuându-și deplasarea.

La scurt timp, polițiștii au depistat autoturismul pe raza localității Petricani, care a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard.” – a transmis Poliția Neamț

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Petricani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce.

„Față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată în vederea luării unei măsuri preventive.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE