Incendiu puternic în comuna Rediu: trei construcții afectate (FOTO)

Un incendiu a izbucnit ieri într-o gospodărie din comuna Rediu, afectând acoperișurile a trei construcții. Pompierii din Piatra-Neamț, Roznov și SVSU Rediu au intervenit pentru a stinge flăcările, cauza fiind un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

„La ora 14:47, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Rediu pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, SVSU Rediu și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Incendiul se manifesta la acoperișurile a trei construcții: o casă, o bucătărie de vară și un adăpost pentru animale. Exista riscul ca flăcările să se extindă și să afecteze alte părți ale gospodăriei.

„Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 60 mp, tâmplăria aferentă de la 2 ferestre și 2 uși, 10 ml din cerdac, o anexă din lemn (lipită de casă) cu suprafață de 20 m în care se aflau obiecte de mobilier și alte bunuri materiale, 10 mp din acoperișul adăpostului pentru animale și 6 mp din acoperișul bucătăriei de vară.

Aparatul de gătit lăsat nesupravegheat a fost cauza probabilă de producere a incendiului.” – au mai precizat pompierii nemțeni

PUBLICITATE