Piatra-Neamț – O șoferiță beată și fără permis a accidentat un pieton și a fugit

Polițiștii din Piatra-Neamț au intervenit, ieri, la un incident rutier pe strada Ciocârliei, unde o femeie în stare de ebrietate și cu permisul suspendat a lovit un pieton după care a fugit. Femeia a fost ulterior identificată și testată alcoolscopic, rezultând o valoare de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 05 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Ciocârliei din Piatra-Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 47 de ani, conducea un autoturism pe strada Ciocârliei, ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 62 de ani, care se afla pe partea carosabilă având calitatea de pieton.

Ulterior, femeia și-ar fi continuat deplasarea, fiind identificată de polițiști pe strada Olteniei din Piatra-Neamț.” – a transmis Poliția Neamț

Testată cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că femeia avea dreptul de a conduce suspendat.

„Bărbatul, din municipiul Piatra-Neamț, nu a suferit leziuni, refuzând să fie transportat la o unitate medicală.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE