AVA Sting sărbătorește 20 de ani de activitate

Astăzi, 5 august 2024, societatea AVA Sting din Piatra-Neamț împlinește 20 de ani de la înființare, marcând două decenii de excelență și dedicare în domeniul echipamentelor de Prevenire și Stingere a Incendiilor (PSI) și protecție a muncii.

Istoric și Evoluție

Pe 5 august 2004, Valentin și Ana au pus bazele societății AVA Sting. Începuturile societății au fost modeste, dar ambițiile fondatorilor au fost mari. De-a lungul anilor, compania a reușit să se dezvolte constant, adaptându-se cerințelor pieței.

De la începuturile modeste, AVA Sting a cunoscut o creștere constantă, devenind un partener de încredere pentru numeroase instituții și companii.

Succesul companiei se datorează nu doar echipei de specialiști dedicați, ci și investițiilor continue. Această abordare a permis societății să ofere întotdeauna servicii și produse de cea mai înaltă calitate.

Performanțe și Realizări

Astăzi, compania a ajuns la o cifră de afaceri de peste 5.4 milioane de lei (conform datelor din 2023), devenind un lider în domeniul său la nivel regional.

Acest succes reflectă nu doar excelența operațională, ci și încrederea pe care clienții o au în produsele și serviciile oferite de companie.

AVA Sting se distinge printr-un portofoliu vast de echipamente PSI, adaptate nevoilor diverse ale pieței și conforme cu cele mai stricte standarde de siguranță.

Lansarea magazinului online – avasting.ro – în 2011 a fost un pas strategic important, facilitând accesul clienților la echipamente de protecție a muncii de înaltă calitate. De atunci, platforma a rămas în topul preferințelor celor care caută soluții eficiente și sigure pentru prevenirea și combaterea incendiilor.

Totodată, compania oferă servicii de verificare a stingătoarelor, hidranți (interiori și exteriori), lucrări de ignifugare, iar din anul 2015 la AVA Sting se personalizează echipamentele de protecție a muncii (broderie, serigrafie, print, DGT etc.)

Angajament și Recunoștință

În contextul unei societăți în continuă schimbare și al unor cerințe tot mai stricte privind siguranța la incendiu, Avasting S.R.L. își propune să rămână în continuare un lider în domeniul echipamentelor de Prevenire și Stingere a Incendiilor și protecție a muncii.

În același timp, societatea dorește să mulțumească tuturor partenerilor, clienților și angajaților care au contribuit la succesul companiei.

Acești 20 de ani au fost posibili datorită încrederii și colaborării strânse cu toți cei implicați.

Compania își reafirmă angajamentul de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate și își exprimă dorința de a continua să fie un partener de încredere.

„Cu ocazia aniversării celor 20 de ani, dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul și ne-au sprijinit de-a lungul anilor.

Încercăm să devenim mai buni pe zi ce trece și, în urma experienței acumulate, ne străduim să aducem îmbunătățiri continue atât pe partea de comerț, cât și pe partea de servicii pe care le oferim.

Angajamentul nostru față de excelență rămâne neclintit și suntem dedicați să rămânem un partener de încredere pentru toți clienții noștri.” – este mesajul directorului Valentin Ciobanu

PUBLICITATE