TIR răsturnat pe un drum din Neamț, șoferul rănit (FOTO)

Un accident rutier grav a avut loc pe DN 15, în Grințieș, în noaptea de 1-2 august, când un șofer din Petricani a pierdut controlul unui TIR, răsturnându-se. În urma incidentului, șoferul a suferit fost grav rănit.

„În noaptea de 1-2 august, în jurul orei 01:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15, în Grințieș, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Petricani, conducea un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară și semiremorcă, pe DN15, având direcția de deplasare Poiana-Largului spre Tulgheș, într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe spațiul verde.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului a rezultat avarierea ansamblului auto. În plus, au fost distruse un parapet metalic de protecție, un gard de lemn și un stâlp de beton.

Șoferul a suferit leziuni și, din cauza stării sale, nu a putut fi testat alcoolscopic la fața locului. Ulterior, i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE