Mașină în flăcări după un accident în Neamț. Șoferul, beat și fără pemis (FOTO)

Un tânăr de 18 ani din Neamț a provocat un accident rutier azi-noapte, intrând cu mașina în gardul unui imobil. Mașina a luat foc, dar nu au existat victime, iar tânărul a fost depistat băut și fără permis de conducere.

„La data de 1 august a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, se deplasa în municipiul Roman, ajuns la intersecția străzilor Islazului și Cornului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.” – a transmis Poliția Neamț

Conform ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman.

Ajunși la locul indicat, pompierii au găsit un autoturism intrat într-un gard, care ardea în partea din față. În autoturism nu se afla nicio persoană. S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars partea din față a autoturismului și s-a degradat gardul pe o suprafață de aproximativ 2 ml.” – au transmis pompierii nemțeni

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, polițiștii au descoperit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

PUBLICITATE