Bărbat din Neamț rănit după o coliziune între două mașini

Ieri, 31 iulie, polițiștii din Neamț au fost sesizați despre un accident rutier pe DN 15, în afara localității Pângăricior. Un bărbat de 69 de ani a fost rănit după ce nu a păstrat distanța corespunzătoare și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

„La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 11:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15, în afara localității Pângăricior.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Neamț, conducea un autoturism, pe DN 15, în afara localității Pângăricior, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, intrând în coliziune cu aceasta.” – a precizat Poliția Neamț

Accidentul a avut ca rezultat rănirea bărbatului de 69 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE