Accident cu 4 victime în Neamț după ce o șoferiță nu a oprit la „STOP” (FOTO)

Un accident rutier a avut loc ieri, pe DN2-E85, în Secuieni, implicând două autoturisme. În urma coliziunii, patru persoane au fost rănite.

„La data de 22 iulie, în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN2-E85, în Secuieni.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că o femeie în vârstă de 52 de ani, din Secuieni, care conducea un autoturism pe DJ 158, din direcția Secuieni către Roman, nu a respectat semnificația indicatorului OPRIRE și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani.” – a transmis Poliția Neamț

Accidentul a rezultat în rănirea ambilor conducători auto și a altor doi pasageri, în vârstă de 18 și 73 de ani, din ultimul autoturism.

Potrivit pompierilor, nicio persoană nu a rămas încarcerată.

„O femeie de 52 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, ulterior fiind transportată la CPU Roman. Celelalte trei persoane au fost asistate medical de echipajul SAJ la locul evenimentului, dar au refuzat transportul la spital,” a transmis ISU Neamț.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE