Accident grav, azi-noapte, în Neamț. Impact între un TIR și un autoturism (FOTO)

Un accident grav a avut loc pe strada Ștefan cel Mare din Roman, implicând un autoturism și un autocamion. Șoferul autoturismului a fost rănit grav și a necesitat intervenția echipelor de descarcerare.

În noaptea de 23 iulie, în jurul orei 02:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Ștefan cel Mare, în Roman.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 65 de ani, din județul Brașov, conducând un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autocamion condus de un bărbat de 44 de ani din județul Iași.

În urma coliziunii, șoferul autoturismului a rămas încarcerat.

Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, IPJ (Poliție) și SAJ (Ambulanță) au fost trimise la locul incidentului.

Pompierii, folosind echipamentele din dotarea autospecialei pentru descarcerare, au reușit să scoată victima din autoturism.

Bărbatul de 65 de ani, care a suferit multiple traumatisme, a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Roman.

Conducătorul autocamionului, în vârstă de 44 de ani, a fost asistat medical la locul evenimentului de echipajul SMURD deoarece a suferit un atac de panică.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE