Fată de 12 ani, accidentată de mașină în Piatra-Neamț

O minoră de 12 ani a fost rănită pe strada Mihai Viteazul din Piatra-Neamț, după ce a fost lovită de un autoturism. Conducătoarea auto, o femeie de 49 de ani, a mutat mașina înainte ca poliția să ajungă la locul incidentului.

„La data de 22 iulie a.c., în jurul orelor 13:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț , au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Mihai Viteazul.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie, în vârstă de 49 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism din direcția Girov spre centrul municipiului Piatra-Neamț, ar fi surprins și accidentat o minoră, în vârstă de 12 ani, din aceeași localitate, ce ar fi fost angajată în traversarea străzii prin loc regulamentar.

Până la sosirea polițiștilor conducătoarea autoturismului ar fi mutat autoturismul într-o parcare de reședință.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului a rezultat rănirea fetei, care a fost transportată la o unitate medicală.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

PUBLICITATE