Accident rutier în Dumbrava Roșie: trei persoane rănite

Un accident rutier a dus la rănirea a trei persoane ieri, 21 iulie, în Dumbrava Roșie. Polițiștii investighează incidentul, în care un tânăr de 27 de ani nu a acordat prioritate de trecere.

„La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Dumbrava Roșie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în timp ce un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Neamț, se deplasa pe strada Cutului, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un tânăr de 27 de ani, ce se deplasa din direcția Piatra-Neamț spre Bacău, intrând în coliziune cu acesta.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit ISU Neamț, în cele două mașini se aflau patru persoane

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 27 de ani și a altor doi pasageri, cu vârste de 47, respectiv 50 de ani, toți din județul Neamț, aflați în același vehicul.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – au mai precizat reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE