Coliziune între două autoturisme în Neamț. O tânără de 20 de ani, rănită

Polițiștii din Neamț investighează un accident rutier produs pe un drum din comuna Dămuc, în care o femeie de 46 de ani nu a păstrat distanța față de un alt vehicul. O tânără de 20 de ani a fost rănită în urma coliziunii.

„La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 127A, în localitatea Dămuc.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în timp ce o femeie, în vârstă de 46 de ani, din Neamț, conducea un autoturism din direcția Bicaz-Chei spre Dămuc, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de un autoturism ce se deplasa din sensul opus, condus de o tânără de 20 de ani, din Neamț, intrând în coliziune cu acesta.” – a transmis Poliția Neamț

Accidentul s-a soldat cu rănirea tinerei de 20 de ani, care a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

PUBLICITATE