Accident în Neamț. Două mașini implicate. Unul dintre șoferi era băut

Un accident rutier fără victime a avut loc pe 18 iulie, în Ruginoasa, unde un șofer de 55 de ani a fost găsit sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.

„La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Ruginoasa, soldat doar cu pagube materiale.

În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Iași, conducea un autoturism pe DN 15D, în localitatea Ruginoasa, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Neamț.” – a precizat Poliția Neamț

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 55 de ani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE