Accident în Piatra-Neamț. Un copil de 4 ani, rănit. Șoferița a fugit

Un minor de 4 ani a fost rănit într-un accident pe o stradă din Piatra-Neamț. Conducătoarea auto implicată a părăsit locul accidentului, dar a fost ulterior identificată de poliție.

„La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Moldovei, în municipiul Piatra-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în timp ce un autoturism se deplasa pe strada Moldovei, din Piatra-Neamț, ar fi fost acroșat de un autoturism ce se deplasa din sens opus.

Ulterior acesta și-a continuat deplasarea, fără încuviințarea poliției.” – a transmis Poliția Neamț

Din nefericire, în urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea unui minor, în vârstă de 4 ani, aflat în primul autoturism. Copilul a fost transportat de urgență la o unitate medicală pentru îngrijiri.

„Polițiștii au identificat și depistat persoana implicată în evenimentul rutier, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Piatra-Neamț.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE