NEAMȚ – 8 persoane reținute după s-au bătut cu lopeți, bâte și pietre

Opt persoane au fost reținute după un conflict violent între două familii în Roman, ce a avut loc pe 16 iulie, și care a dus la rănirea a patru persoane. Poliția a intervenit pentru a aplana situația, iar cei reținuți vor fi prezentați Parchetului pentru măsuri preventive.

„La data 17 iulie, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de 8 persoane, fiind introduse la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman în vederea luării unei măsuri preventive.” – a precizat Poliția Neamț

Incidentul s-a petrecut pe strada Primăverii, în jurul orei 17:30, fiind necesară intervenția poliției și a jandarmilor pentru a aplana conflictul.

Din primele verificări, a reieșit că conflictul a izbucnit pe fondul unei stări tensionate mai vechi între cele două familii, cu vârste cuprinse între 27 și 53 de ani. Cei implicați au exercitat reciproc acte de violență fizică și amenințări.

Patru persoane au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Ulterior, la spital, a izbucnit un alt conflict, aplanat rapid de polițiști. (vezi articol AICI)

Clipul video poate fi văzut AICI

 

PUBLICITATE