Tâlhărie în Neamț. Un bărbat a fost atacat și jefuit de mașină

O tâlhărie a avut loc într-o comună din Neamț, unde un bărbat a fost atacat și jefuit de mașină de către un consătean. Agresorul a fost prins conducând fără permis și reținut pentru 24 de ore.

„La data de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Sagna au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Boghicea, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 22.30, în timp ce bărbatul se afla pe un teren din localitatea Boghicea, pe fondul unor neînțelegeri legate de o datorie, ar fi fost lovit de către un alt bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate, după care ar fi fost deposedat de autoturismul proprietate personală.” – a transmis Poliția Neamț

Bărbatul de 46 de ani ar fi condus autoturismul pe DJ 207 A până la locuința sa, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE