Atelier de tâmplărie distrus de un incendiu în comuna Rediu

Un atelier de tâmplărie din satul Bețești, comuna Rediu, a fost cuprins de flăcări în seara zilei de 15 iulie, în urma unui scurtcircuit electric. Incendiul a distrus complet atelierul și echipamentele din interior.

„În data de 15.07.2024, la ora 20:39, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în satul Bețești din comuna Rediu pentru stingerea unui incendiu produs la un atelier de tâmplărie.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț și a Punctului de Lucru Roznov cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și SVSU Rediu cu o autospecială de stingere.” – a transmis ISU Neamț

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat pe toată suprafața atelierului de tâmplărie, care avea aproximativ 100 de metri pătrați.

Forțele de intervenție au acționat rapid pentru localizarea și lichidarea incendiului, care a distrus complet clădirea, un circular pentru prelucrarea lemnului și alte unelte specifice.

Din primele cercetări, s-a stabilit că un scurtcircuit electric a fost cauza probabilă a acestui incendiu.

PUBLICITATE