Accident la Girov. Tânără de 17 ani, lovită de mașină

Polițiștii investighează un accident în Girov în care o tânără de 17 ani a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani. Minora a fost transportată la spital, iar ancheta este în desfășurare pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 15:50, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Girov.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 38 de ani, conducea un autoturism, din direcția Gura Văii spre Girov,ar fi suprins și accidentat o minoră de 17 ani, ce se deplasa pe carosabil.

În urma coleziunii a rezultat vătămarea corporală a minorei, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Neamţ, pentru acordare de îngrijiri medicale.” – a transmis Poliția Neamț

Atât șoferul cât și victima, ambii din Neamț, au fost testați pentru consumul de alcool, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

PUBLICITATE