Accident la ieșirea din Piatra-Neamț. Impact între o motocicletă și o dubă (FOTO)

ACTUALIZARE: Doi tineri, răniți în accidentul din Piatra-Neamț (FOTO)

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, în jurul orei 16:30, la ieșirea din municipiul Piatra-Neamț spre comuna Dumbrava Roșie.

Din primele informații, se pare că este vorba despre un impact între o motocicletă și o dubă.

La fața locului s-au deplasat echipajele ISU Neamț și ale Serviciului de Ambulanță Județean, pentru a acorda primul ajutor și a evalua situația.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre starea victimelor sau circumstanțele exacte ale accidentului.

ACTUALIZARE – ISU Neamț:

La ora 16:34, pompierii au fost solicitați să intervină pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu în municipiul Piatra-Neamț, la un accident rutier unde au fost implicate o autoutilitară (în care se aflau 2 persoane) și o motocicletă (pe care se aflau 2 persoane).

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț, SAJ și IPJ.

Doi tineri, conducătorul motocicletei, un băiat în vârstă de 20 de ani și pasagerul acesteia, un băiat de 17 ani, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportați la UPU Piatra-Neamț.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

ACTUALIZARE: Doi tineri, răniți în accidentul din Piatra-Neamț (FOTO)

PUBLICITATE
SURSĂfoto: Ionut Stanica