Conducerea PNL Piatra-Neamț, în frunte cu Andrei Carabelea, a fost destituită

Conducerea PNL Neamț a decis dizolvarea Biroului Municipal al organizației din Piatra-Neamț, după pierderea funcției de primar de către Andrei Carabelea. Interimatul va fi asigurat de subprefectul Adrian Ciobanu, considerat capabil să revitalizeze filiala.

Mai jos, comunicatul PNL Neamț:

Conducerea PNL Neamț a decis dizolvarea Biroului Municipal al organizației liberale din Piatra Neamț. Decizia vine ca urmare a pierderii funcției de primar de către fostul președinte al PNL Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, primarul în exercițiu.

Până la organizarea de alegeri pentru constituirea unui nou for de conducere, interimatul va fi asigurat de actualul subprefect Adrian Ciobanu, unul dintre cei mai apreciați membri liberali ai organizației PNL Neamț.

„Analizele se fac la rece, cu toate cărțile pe masă, iar în urma acestor analize se iau decizii, indiferent că unora le convine sau nu.

PNL a pierdut postul de primar la Piatra-Neamț, iar principala responsabilitate îi revine lui Andrei Carabelea, dar și membrilor din Biroul Municipal Piatra-Neamț.

La organizația din Piatra-Neamț este nevoie de un suflu nou, de o abordare diferită de cea de până acum, iar Adrian Ciobanu, unul dintre colegii în care am foarte mare încredere, este cel care poate repune filiala pietreană pe drumul corect, la finalul căruia să recâștigăm primăria Piatra-Neamț.

Astfel de analize vor avea loc în fiecare localitate, iar acolo unde au fost întregistrate scoruri sub așteptări vor fi luate decizii similare de dizolvare a birourilor locale”,  a precizat George Lazăr, președintele PNL Neamț.

La alegerile din 9 iunie 2024, PNL Neamț a obținut cel mai bun rezultat din ultimii 34 de ani, clasându-se pe locul al XIII-lea la nivel național, într-o ierarhie a PNL, dar, cu toate acestea, pierderea Primăriei Piatra-Neamț reprezintă un insucces major.

PUBLICITATE