Doi bicicliști băuți s-au ales cu dosare penale după ce au căzut de pe bicicletă

Doi bicicliști din Neamț, unul din Ștefan cel Mare și altul din Ceahlău, au fost răniți în accidente rutiere pe fondul consumului de alcool și s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Primul incident a avut loc ieri, în jurul orei 19:30, când polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Fagului, din Ștefan cel Mare.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 61 de ani din Ștefan cel Mare, conducea o bicicletă pe strada Fagului, în localitatea Ștefan cel Mare, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a refuzat să fie transportat la o unitate medicală și să îi fie acordate îngrijiri medicale.” – a transmis Poliția Neamț

Al doilea eveniment rutier a avut loc în jurul orei 22:00, pe strada Schitului, în localitatea Durău.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 57 de ani din Ceahlău, conducea o bicicletă pe strada Schitului, în localitatea Durău, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală.” – au precizat polițiștii

În ambele situații, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE