Un șofer din Neamț, beat la volan, a acroșat cu mașina un sens giratoriu

Un șofer de 44 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un sens giratoriu pe raza localității Horia. Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat

„La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Horia.

Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificat un bărbat, în vârstă 44 de ani, din Roman, care în timp ce conducea unui autoturism, din direcția Cotu Vameș, către municipiul Roman, ar fi pierdut controlul acestuia, acroșând sensul giratoriu.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii au observat că șoferul emana halenă alcoolică și l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma acestui incident, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

PUBLICITATE