Intervenție rapidă și curajoasă a unui luptător SAS la incendiul de la ieșirea din Piatra-Neamț

Un luptător SAS (Serviciul Acţiuni Speciale) din cadrul Poliției Neamț, aflat în timpul liber, a intervenit rapid pentru a salva cățeii și a asigura accesul pompierilor la incendiul izbucnit astăzi în satul Bistrița (la ieșirea din Piatra-Neamț).

În jurul orei 15:00, un luptător SAS din Neamț, aflat în drum pe DN 15, în zona satului Bistrița, a observat un fum puternic și flăcări provenind de la un imobil.

Fără a ezita, acesta a oprit imediat pentru a evalua situația și a interveni.

Despre incendiu puteți citi AICI

În fața imobilului, o femeie i-a spus că în interior se aflau câțiva căței. Alături de ea, luptătorul a reușit să scoată animăluțele și să le pună într-un vehicul, asigurându-se că sunt în siguranță.

În continuare, a îndepărtat două motociclete și mai multe mașini care se aflau în curte și în fața porții, facilitând astfel accesul pompierilor la locul incendiului.

„Datorită intervenției rapide și curajoase, pericolul a fost redus considerabil.

«Când toți fug de pericol, noi fugim înspre pericol» este motto-ul luptătorilor SAS din Neamț.

Din motive lesne de înțeles, nu putem dezvălui numele lui dar dorim să îi mulțumim din suflet pentru curajul de care a dat dovadă.

Dar, vă putem spune cu siguranță că sub uniforma de luptător, se află de multe ori spiritul unui supererou.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE