Accident în Piatra-Neamț: Un șofer înțepat de albină a intrat cu mașina într-un cap de pod (FOTO)

Un șofer de 76 de ani din Piatra-Neamț a suferit un accident rutier după ce a fost înțepat de o albină, pierzând controlul mașinii și intrând într-o rigolă. Echipajele de urgență au intervenit, iar bărbatul a fost transportat la spital în stare de conștiență.

„Prin apel la 112, la ora 09:20, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Aleea Tineretului din municipiul Piatra-Neamț la un eveniment rutier unde un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o rigolă.” – a transmis ISU Neamț

Potrivit Poliției Neamț, conducatorul auto ar fi fost înțepat de o albină și a intrat cu mașina în rigolă, oprindu-se într-un un cap de pod.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu personal medical).

Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotare, pompierii au extras din interiorul mașinii un bărbat de aproximativ 76 de ani. Persoana a fost preluată de echipajul medical SMURD TIM în stare de conștiență, ulterior fiind transportată la spital.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.” – a mai precizat ISU Neamț

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism din direcția Agârcia spre Piatra-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un cap de pod.

„Datorită afecțiunilor medicale, conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a menționat Poliția Neamț

PUBLICITATE