Tânără de 17 ani rănită într-o coliziune între motociclu și bicicletă

Un tânăr de 17 ani, aflat pe motociclu, a provocat un accident rutier, lovind o bicicletă condusă de o fată de aceeași vârstă. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 18:10, polițiștii din cadrul Biroul Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați despre faptul că, pe strada Luminii, din localitatea Piatra Șoimului, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un motociclu și o bicicletă.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în jurul orelor 18:00, în timp ce un minor, în vârstă de 17 ani, din Piatra Șoimului, conducea un motociclu, din direcția Roznov către Luminiș, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o bicicletă, condusă de o minoră, în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, care se deplasa regulamentar.” – transmis Poliția Neamț

În urma impactului, minora a suferit răni și a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri. Cei doi tineri au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE