Accident cu victimă în Neamț. Șoferul vinovat era băut

Un accident rutier a avut loc ieri dimineață, în Târgu-Neamț, unul dintre șoferi fiind sub influența alcoolului. Coliziunea a dus la rănirea unei femei de 42 de ani, care a fost transportată la spital.

„La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Târgu-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Tulcea, conducea un autoturism pe strada Ion Creangă, din Târgu-Neamț, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Târgu-Neamț, care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.” – a transmis Poliția Neamț

În urma impactului, o femeie în vârstă de 42 de ani, din Urecheni, pasageră în ultimul vehicul, a fost rănită și transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul primului conducător auto, cel din Tulcea.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE