George Lazăr mulțumește nemțenilor pentru prezența la vot și susținerea PNL: „Bătălia politică s-a încheiat!”

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a mulțumit nemțenilor pentru prezența la vot și susținerea acordată în alegerile locale. PNL a înregistrat creșteri semnificative, câștigând 41 de primării și obținând 417 mandate de consilieri locali.

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a mulțumit tuturor nemțenilor pentru prezența la vot și susținerea acordată în alegerile locale din acest an. Lazăr a subliniat că 216.000 de nemțeni s-au prezentat la urne, arătând că exercițiul democratic s-a desfășurat în condiții bune, cu o prezență mare la vot.

Lazăr a exprimat recunoștința sa față de cei puțin peste 70.000 de cetățeni care au ales să voteze echipa Partidului Național Liberal (PNL), evidențiind faptul că PNL are un fundament stabil în județul Neamț.

Cu 41 de mandate de primari câștigate dintr-un total de 83, PNL este primul partid din județ în ceea ce privește numărul de edili.

În comparație cu alegerile din 2020, când PNL a obținut 33 de primari, rezultatul actual arată o creștere semnificativă. De asemenea, PNL a obținut 417 mandate de consilieri locali, față de 392 în 2020, și 14 mandate de consilieri județeni, în creștere față de 11 în 2020.

Lazăr a menționat că, la voturile pentru președintele Consiliului Județean Neamț, PNL a obținut 70.543 de voturi, o creștere față de 62.000 în 2020. La Consiliul Județean, pe votul politic, PNL a înregistrat 68.128 de voturi, comparativ cu 57.449 în 2020.

El a subliniat că aceste rezultate demonstrează creșterea PNL față de 2020 și succesul echipei PNL Neamț în îndeplinirea obiectivelor politice. Lazăr a mulțumit nemțenilor care au votat PNL și a evidențiat proiectele propuse pentru modernizarea și dezvoltarea județului.

De asemenea, Lazăr a felicitat toți competitorii care au participat la alegeri, indiferent de rezultatele obținute. El a subliniat că, de acum înainte, PNL trebuie să se concentreze pe implementarea proiectelor propuse și pe colaborarea cu toate părțile pentru binele județului Neamț.

În final, Lazăr a reiterat importanța rațiunii și colaborării în administrația publică locală, subliniind că obiectivul principal este să se lucreze pentru cetățenii județului Neamț și să se continue proiectele începute în campanie.

„Eu vreau să mulțumesc în primul rând nemțenilor care ne-au votat, care au fost alături de noi și au înțeles programele pe care PNL le-a avut pentru județul Neamț.

Am avut proiecte pe toate zonele din județul Neamț, proiecte foarte bune care puteau aduce modernizare în județul Neamț, puteau aduce dezvoltare atât pentru mediul administrativ cât și pentru mediul privat. (…)

Pe această cale vreau să felicit toți competitorii care au intrat în cursă, indiferent de partidul din care fac parte și pe cei care au obținut rezultate mai bune și pe cei care au obținut rezultate mai puțin bune, toți am fost competitori în aceași bătălie, să spun politică.

Din punctul meu și al colegilor mei, bătălia politică s-a încheiat pe 10 iunie dimineața. La acest moment nu cred că mai avem niciun război cu nimeni sau vreo bătălie politică de dus cu cineva în județul Neamț.

De acum încolo trebuie să chibzuim ca aceste mandate pe care PNL le-a primit: 41 de primari, 417 consilieri locali, 14 consilieri județeni, această armată de oameni politici ai PNL trebuie să intre în câmpul muncii să presteze politic și administrativ pentru cetățenii din județul Neamț, pentru oamenii din fiecare localitate.

Cred că tot ce a însemnat luptă, război politic, în ultimii ani până la momentul alegerilor trebuie să o închidem astăzi într un mod ferm și mai departe să ne vedem fiecare de interesele pe care le avem din punct de vedere politic, pentru că urmează și alte runde de alegeri.

Dacă vorbim de administrație publică locală, aici vocea rațiunii trebuie să primeze, nu orgoliile liderilor politici sau a competitorilor politici sau a partidelor ci vocea rațiunii trebuie să primeze pentru că avem treabă de făcut în Neamț.

Nu renunțăm niciodată la proiectele pe care le-am avut în campanie. Aceste proiecte și aceste deziderate nu sunt ale unui singur om, ale lui George Lazăr sau PNL, sunt proiecte care trebuie să vizeze întreg județul Neamț.” – a spus George Lazăr

PUBLICITATE