Miron Cozma, implicat în campania PSD la Neamț, întâmpinat cu huiduieli

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a fost implicat în campania electorală a PSD în județul Neamț, unde a fost întâmpinat cu huiduieli de către localnici. Cozma, cunoscut pentru implicarea sa în mineriadele din anii ’90, a participat la mai multe acțiuni politice pentru a-l susține pe candidatul PSD la Consiliul Județean.

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului și organizator al mineriadelor, a fost huiduit în județul Neamț, unde se afla pentru a promova candidatura șefului PSD Neamț, după cum scrie presa centrală.

Incidentul a avut loc în Târgu Neamț, unde Cozma a fost întâmpinat cu ostilitate de către localnici, care i-au cerut socoteală pentru trecutul său penal.

Cozma, condamnat penal în mai multe dosare, inclusiv pentru mineriadele din iunie 1991 și ianuarie 1999, s-a implicat activ în campania electorală a PSD în județul Neamț.

Potrivit Evenimentul Zilei, el a participat la mai multe acțiuni politice, însoțindu-i pe activiștii social-democrați și promovându-l pe candidatul PSD la Consiliul Județean, Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț.

În timpul unei acțiuni electorale, Cozma a fost confruntat de localnici care l-au huiduit și i-au reproșat prezența în oraș, având în vedere trecutul său penal. Un clip cu disputa dintre locuitorii orașului și fostul organizator al mineriadelor a fost preluat și postat pe platformele de socializare.

Vizibil încolțit, Miron Cozma a încercat să explice rolul său în campania electorală din Neamț, însă reacțiile negative ale localnicilor au continuat. Prezența sa în campania PSD a fost ironizată de alți activiști politici, care au comentat pe marginea trecutului său controversat, sugerând că ar fi venit în Moldova pentru a organiza alte mineriade.

Această implicare a lui Miron Cozma în campania electorală a PSD în județul Neamț a stârnit controverse și a atras atenția asupra trecutului său penal și a rolului său în evenimentele tumultoase din anii ’90.

PUBLICITATE